Raw Cacao by Oslo Raw

Raw Cacao by Oslo Raw


2 minutter å lese

Listen to article
Audio generated by DropInBlog's Blog Voice AI™ may have slight pronunciation nuances. Learn more

Unn deg en magisk pause i juleforberedelsene og lag deg en av vinterens største gleder: varm sjokolade, eller raw cacao som vi elsker enda mer.

Hopp over de ferdigpakkede pulveraktige altfor varme kakaoblandingene som kommer fulle av sukker og nesten uten sjokolade og gå rett til sjokoladekilden ved hjelp av rå kakao i pulver. I motsetning til vanlig kakaopulver, som behandles ved høye temperaturer, er rå kakao i pulver laget ved å male ubehandlede kakaobønner. 

Prosessen resulterer i en fytokjemisk mangfoldig supermat som kan skryte av levende enzymer, antioksidanter, magnesium, sink og jern. Rå kakao inneholder til og med flere antioksidanter per 100 gram enn det berømte gojibæret. I tillegg har rå kakao en dyp, mørk rund sjokoladesmak og inneholder teobromine, som gir et energikick uten tilsetting av koffein.

Vi elsker Oslo Raw og denne oppskriften er vi så heldige å få dele med dere. 

HOT RAW CACAO

Ingredienser

3-4 dl plantemelk

3-4 ss rå kakao i pulverform

1-2 ss lønnesirup

½ ts vaniljepulver

2 dadler

1 klype salt

Du kan også legge til: flytende mandelsmør, chili, mct olje, ashwagandha, chaga, kanel.

Fremgangsmåte

Kjør alle ingrediensene i en blender til blandingen blir helt glatt, varm så opp til ønsket temperatur i en liten kjele. 

For en mindre søt og enklere oppskrift kan du erstatte dadler og lønnesirup med fibersirup og vanilje-stevia. Visp opp med en håndvisp og varm opp i en kjele.

Nytes umiddelbart. 

« Tilbake til bloggen